ajja bajja

Ojojoj vad tiden bara flyger iväg. Nu har det gått en hel vecka utan att jag har ens gått in här på bloggen.
Har varit sjuk den mesta delen av veckan fast har varit på en lektion om dagen, då det varit prov annars hade jag aldrig pallrat mig till skolan.
men nu sitter jag och försöker fördriva tiden till klockan 7 då jag ska dra mig ner mot liza och möta lite folk så ska vi ner till sjön och ta det lungt vid en brasa kanske vid en kall cider i handen. Kan inte bli mysigare, eller jo det kan det. En myskväll med grill, krök och älsklingarna i kungsängen men n uvblev det inte så... Imorgon bär det av dit för att Alexander våran kompis fyller år så vi tänkte fira honom och så ha det lite trevligt.
Men nu ska jag göra engelska Projekt ( ja på en fredag, du läste rätt ) så ska vi nog se att jag får in en slant på avslutningen.
Men ni får ha det underbart vackra läsare, så hörs vi säkert senare om jag pallar öppna datan!

Läggen in en bild på min brorsdotter Miranda som är Otroligt söt.


Tung dag

Med mycket slit och jobbandes i skolan (?) och en dag på stan med min käre vän mathilda (http:/mathildaelgholm.blogg.se) så åkte jag hem, åt och sen städade jag mitt rum och käket, helt ofattbart men sant så sant. Så regnade det också. Så en dag med mycket händelser kanske kan man ju säga. Så nu tänkte jag krypa ner i min säng och plugga lite inför engelskaprovet imorgon och sen bläddra lite bland kanalerna och sen somna rätt tidigt så jag får många timmars sömn för nästa jobbiga dag. Så nu säger jag hejdå så länge och godnatt !

21/5


DAGENS

haha dagens kommentar blev: Men jag vill ju inte bråka med er lixom, ni är ju kaaakor och XA

TUMMEN UPP TILL DIG, NOT

mobilskit

7: Alexander Dahl
19: Björn
25: Caroline bålsta
21: Blondie hem
18: Bara josefin
16: August frans
12: Anton Bergh
29: Christpher Furu
22: calle väsby
5: Alexander L
34: David Davishii
sista:Zubus

Har du kysst nummer 7?
Nej
Brukar du va med nummer 19?
Ja på helgerna ses vi rätt ofta
gillar du nummer 25? Kommer fan inte ihåg vem det va, mötte henne på valborg
Är nummer 21 din bästis? Nja men vi är kompisar :)
Är nr 18 en sötnos? Hon är en riktig sötnos hon !
Älskar du nr 16? ahah nej vem är han ? :S
Är nr 12 bäst? Hah nej låtsasbror du suger :)
Min bror/syrra är nr 29? Han är som en bror
Va du med nr 22 idag? haha herregud nej
Nr 5 går i samma klass som du? Nej gör han inte
Nr 34 har likadan mobil som du? nope det tror jag inte :o
Sista nr är sämst? hah nejdå

long time ago

Ojoj, vad länge sen det här var! ritkigt kul att hitta gamla bilder :D men hemska är dom, det kan jag lova

hahaha

Så här mycket bryr jag mig om vad ni säger och vad ni vill göra


flickor lilla

hahahahhaha Jag garvar så HÅRT åt er när ni skriver från en ''hemlig pa'' och frågar efter min adress, och sen skriver ni min farmors adress? hahaha men ja gärna, åk dit, hon har grymt goda tårtor hemma.
haha ge upp Småskitar ni kommer ingen vart

Helghelg regniga helg

fredag: Jag gick hem från skolan och packade och fixade miglite, sen åkte jag hem till mathilda där vi kollade film och åt godis och chips, Och så kom jacob också så vi kollade på scoripon nånting och det va jättemysigt. Sen sparkade vi ut honom rint 12 och somnade.

Lördag: Vi vaknar, fixar oss och sen åker in till stan och köper biljetter till tåget mot uppsala, vi åker dit och får då ta en taxi däriåfrn till hem Andreas (?) och så möter Andreas och Tobias upp os och så går vi upp och ser på film, sen krökade vi sen kollade vi en till film sen sov vi.

Söndag: Pigga som jag och Mathilda är på mornarna så ligger vi och lyssnar på musik och skrattar och pratar så killarna är tvugna att gå upp. (mohaha) sen käkar vi och städar lite och sen drar vi in till tåget och drog hemåt.
Så nu tänkte jag sätta på en film, Hörde att ''Dumpad'' ska vara rätt bra så det blir väl den.

Hoppas ni har haft en trevlig helg ni med !


one year

Ett år tillsammans idag älsklign, ett helt år har vi klarat av och vi har älskat varandra precis lika mycket hela tiden, det är så det ska vara. Du är helt underbar syster och du får aldrig lämna mig för då blir det knas. Sommaren med dig blir heelt underbar och helt galen kan jag lova alla. Vi är lite galna.

Älskar dig tvillingsyster min! <3


9A2


miranda

haha det här är då min brorsdotter som var lite väl trött vid middagen ! ahahaha




plojjfoto ?

hah plojjfoto, fulaste namnet måste jag bara säga. men en annan sak jag måste säga är FYFAN VAD ROLIGT DET VA. vi skulle föreställa hippies och det gick fan rtiktigt bra :D

förlåt

..För att jag har vart största mensbarnet mot dig, kanske lite dumt men sluta tjura nu surgubbe :D


då och nu

Jag då och nu, skillnaden är egentligen inten så stor. Hårfärgen är helt ny och sminker har dragists tillbaka riktigt rejält. Men fortfarande samma person. Man ska kunna se skillnaden mellan rätt och fel. Folk ändras med tiden, visst det gör man och det kan vara en bra sak, sen kan det hända att dom inte blir särskilt bra personer, varje helg flippar dom ur och blir alldeles för fulla och saker händer, okej dom kan gråta för det dagen efter men varför göra om det? Så utvecklas det gör man, men hindra att du förstör ditt liv på grund av alkohol. det är en vanesak. Det handlar egentligen om hur du beter dig och inte hur du ser ut. Lev med det.

oh no

Men snygga ränder amelie ?!


Så jääävla kul



Har aldrig haft såhär kul på väldigt väldigt länge, det va nog förra sommaren. det va solning och grillning och krök sen fest och sen massa fler galenskaper. Sen dagen efter satt vi i solen och fick en knasig idé att spruta ner alla med vatten, så blev det värsta vattenkriget och alla blev dyngblöta. Sen åt vi ca. 7 paket olika sorters kex sen drog vattenkriget igång igen.


Du betydde...

Du betydde, Det vet du, det finns fortfarande något där. Jag är inte perfekt och det måste du inse, att ja jag gör fel, men du vet själv också att när sakner går genom personer så ändras historien drastiskt. Det ändras och gör mig till ett monster. Och ja jag förstår att du mår dåligt, men inse att det va inte så menat och jag mår också dåligt över det.
Studer där jag mår illa, tar upp telefonen skriver bokstaven J och sen kommer jag på, nej nej jag kan inte ringa det här numret längre, det kommer vara en iskall person som svarar och nej det klarar jag inte just nu. För det är i dom situationerna jag ALLTID kan vända mig till dig. Jag kan alltid ringa dig för jag vet att du stöttar mig i det. Och det vet innerst inne att jag gör detsamma mot dig. jag försöker så gott jag kan och inget jag gjorde var så dåligt menat att det skulle bli såhär.
Kommer du ihåg första gången vi träffades? Kommer du ihåg när jag kom till dig mitt på en tisdag och lagade pannkakor till dig och sen vände på klacken och åkte hem igen, för att du behövde stöd och mat?
kommer du ihåg alla gånger vi gråtit ? Alla gånger vi skrattat ? Alla gånger vi kollat på varandra och känt att ja vi är kompisar, och fan asså fan så ska det förbli.


Är man riktiga vänner så ska det finnas fel i relationen, man ska bråka, men det ska inte behöva gå såhär långt. det ska inte behöva brytas över något sånt här som bara är så snett och missförstått.
jag vill verkligen inte det. nu har det gått så långt att det känns tomt, jag hade ett hopp där men jag har inte fått något svar, svaret har inte kommit om du kan förlåta mig, det är tomt. Hoppet är snart borta och du har inte en anning om hur tomt det kommer blir, för allt som vi har gått igenom kommer spolas bort. Ett helt starkt år, början på mitt liv kommer att bara spolas bort för du va verkligen mitt liv. Början på mitt liv var du.
Och det hoppas jag du förstår.

 
lyssna på ålten och texten. Där kan jag förklara ÄNNU mer om det nu behövs !



det borde vara en självklarhet




jag är ganska så gammal endå

Din ålder borde vara 24.6 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

haha coolt

Måste fixa mig till skolan nu, har muntliga nationellt sen lunch sen matte sen slutar jag , då ska jag och käre elin åka och sola, ha en bra dag. Kram Amelie

I'm yours

Well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love
listen to the music at the moment maybe sing with me
Ah, la peaceful melody
It's your god forsaken right to be loved loved loved loved Loved



Bet you never thought that I could break you !


7 / 5

Man bara älskar det, ja såklart pratar jag om solen, vad skulle vi göra utan solstolar och en bra bok, lite babyolja och ja du vet. Bara ligga och slappa men samtidigt få en snygg brännna på kroppen. Man bara älskar det och gör det gärna om och om igen.

+


Idag säger jag Tummen upp för lindsay Lohan som verkar ha fått sig själv på fötter igen. Hon har tillbaka sin snygga stil och är inte rädd attt visa upp sig som ''nu mår jag bra igen''. Är det slutet på droger för Lindsay? Ja man kan ju hoppas för hon är en riktigt söt tjej som säkert är värd mycket bättre om hon tar hand om sig själv som en riktig människa.
Så lycka till i framtiden Linsay, Vi håller tummarna !


Dagens

Dagens humör: Riktigt nöjd faktiskt
Dagens smink: nejnej inge smink här inte
Dagens planer: kolla på sex and the city och läsa bok i solen
Dagens vill ha: en uppdaterad garderob
Dagens beroende:  Té och mat
Dagens måste: Läsa skitdåliga skolboken
Dagens låt: Min pa låt, heelt sönderspelad :D
Dagens kärlek: Min dator
Dagens saknad: kungsängen såklart
Dagens sämsta: min hosta
Dagens klädsel: Jättestor t-shirt och riktigt färgglada trosor :)

okej :|


ärligt ?

Okej jag trodde inte att du va sån player som du är, men jag kanske inte ville tro det men jag visste det. Dom som är players är dom som lätt blir avundsjuka på den andra,som tror att den andra göra samma sak som den själv. Så snälla lilla pojke kan du bara hänga dig? Det du kanske inte vet är att jag känner 3 tjejer som du snackade med samtidigt som mig, och när jag ringde på valborg. avundsjuk ? = player ? kanske inte stämmer men det stämmer på dig iaf. Så gör mig en tjänst och tänk efter . hon som håller på att falla för dig just nu är värd såå jävla mycket bättre än det nu är redo att ge.

Grillad med lite olja på

Så går det till när man steker i täby på min altan, baby olja och en bra bok sen är det bara att sätta igång


Helg ljuva helg ?

Nej den här helgen var faktiskt inte särskilt fartfylld om man säger så. I torsdag var jag hemma, la mig klockan 9 och sov i 14 timmar, spännande.... På fredagen va jag hemma hela dagen, och sen mötte jag upp Liza och sofia nere vid min skola och tog en liten promenad, sen när vi inte orkade gå mer så tog vi bussen hem till mig och kollade på film, riktigt hemsk va den , independence day, eller hur det stavas, sen somnade jag runt 10 kanske, sen på lördagen hämtade pappa mig klockan 8 på morgonen för att vi skulle ta bilen ner till göteborg till nya båten, på väge ner blev jag sjuk så det vart inte så mycket där nere, typ sova seoch äta sen åka hem igen, så nu sitter jag här en molnig mpndag fastän solen tittar fram lite då och då och är jättesjuk.
Så ni kan väl vara lite snälla och pigga upp mig med ett gulligt sms kanske.

Och med den kommer dagens komentar från jens; ''Kalen´s båt kan ju slänga sig i väggen''

peace

1 maj

image123

Bilder säger mer än tusen ord. så håll käften och njut


valborg !?

Okej jag kan ju konstatera att den här valborg inte blev särskilt normal så dom som var inblandade vet vad som hände, de andra behöver inte veta. nog bäst så :)

Men bilder kommer nog endå, så bilderna får tala för sig själva

RSS 2.0