vecka 8 i ett svep

Måndag börjar med , jadu om jag endå kom ihåg det. JO såhär va det, vi började tigigare än vanligt, ja usch tidigare, och skulle lyssna på nån gubbe som levde under andra världskriget och va/ är Jude. tror det va andr världskriget iaf, haha.
och sen Hem och ta det lungt, tisdag mattetema dag så vi pluggade matte i 3 timmar först, RIKTIGT KUL (?) sen slutade vi tidigare fast min fittlärare drog över oss endå fast hon hade lovat en tid, tycker illa om henne ! och sen drog vi och solade . OCH JUSTE i måndags blev jag brunett !!!!
Onsdags åkte jag tilll skolan som vanligt, drog därifrpn klockan 1 för att alla andfra gick dåförutom 2 personer. hahah.
åkte till stan och åt donken med min älsklings johanna. där på donken sitter då fridalundemo, säger bara, hahahhaaha
men nu ska jag duscha och leka pluggis,

pusspuss !

image29



när luften tog slut

Precis det jag inte behöver , jag har ingen att prata med känns det som, alla har sina problem men jag får prata med min dator, med in blogg.
är det normalt att mobbning sker inom familjen ? Det borde det inte vara.
Mamma säger att hon ska skaffa en psykolog som ska fixa min brors otroliga egism, han förstår inte hur mycket han kan förstöra en persons självförtroende och själva personen i helhet, helt tomt inuti, man känner sig inte trygg, hela tiden skulle han kunna komma fram där bakom hörnet och ''skoja'' lite och påbörja det han håller på med. Hur jag ser ut, det är fel, för det skrattar man tydligen åt s senare i livet, så nu säger han hur jag ska se ut och hur jag ska bete mig och vad jag ska göra, och jag ska ta all hans skit för det tycker han är bra, men han har nånsin tänk på hur det känns att bli kränkt på allt man är?
Helt förstörd, helt sönder och tom inuti. Man blir styrd av en annan peson. man vill inte, men det går rakt in i hjärtat och det gör så ont.
Sen finns det inte många man kan prata med som bara lyssnar, utan alla måste kommentera; aa jag vet, jag förstår. Nej du vet inte och Nej du förstår inte, du har inte en aning om hur det är när jag är ensam med honom, man får en äcklig självmordskänsla man inte kan förstå sig på för man har aldrig blivit så nedvärderad någonsin.

Lov snart

Längtar galet till lovet, caus there ain't no party like an alcoholic party !

image27

just love it


Dagens

Dagens humör: Taggad
Dagens frisyr: Tofs mitt på huvet
Dagens smink: Sminklös
Dagens händelse: bråk vid matbordet ( händer varje dag iofs )
Dagens planer: Bli frisk och städa rummet
Dagens vill ha: MAT
Dagens saknad: Han
Dagens finaste: The voice within - Christina Aguilera
Dagens måste: Plugga SO och hemkunskap och bli frisk
Dagens mat: Fläskfilé med klyftpotatis och spenatsås ( äter jag typ 2 gånger i veckan )
Dagens kärlek: Min mobil
Dagens sämsta: Min bror

/ A´

I will survive

Makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
Makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

Thank you mr. X


image26

When it all comes down

Mathilda, min syter och största kärlek

När allt faller på plats, när allt blir bra igen, När alla vackra fåglar kvittrar och solen skiner. När man är lycklig igen. Förra sommaren var vi som lyckligast, hade alltid roligt. men den här vintern har det varit en del sura miner och ledsna kvällar, v isatt och grät över bilder i din säng, höll varandra i handen 0ch lovade att alltid finnas där för varandra, det ska vi hålla, jag ska alltid finnas för dig. Under ett år som har passerat har jag lärt känna dig rakt igenom, jag vet allt om dig och samma gäller dig. Och äver om varken du eller jag är perfekta, så är det okej, det är okej att göra fel. Jag har sett dig gråta, skratta, le. Vara ledsen, deprimerad, besviken, lycklig, ilsken, kär, förkrossad. Men hur du än är så vet du att jag är precis likadan, lika sårbar, lika lätt att älskaoch förlora och allt man kan vara och bli. jag är bara människa. Vi har varit ite här och där men vi har hittat platsen där vi är lyckliga. Vem bryr sig om det är en liten håla en bit från stan? Vem bryr sig om det är långt bort? Om det är där vi känner att vi kan lita på folk och där vi aldrig känner oss nere, folket gör oss till oss själva. vi kan visa de riktiga personerna vi är och få respekt för det. det är det man inte kan göra där vi kommer ifrån, där finns det fördomar och alla tror en massa, lyssnar på allt skitsnack som går omkring. Det är så fel och det vet de falska personerna också innerst inne, men skulle aldrig våga visa det och förstöra sig själva, utan de tänker bara på sig själv och deras närmaste. egoist kallas det.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om dig, för du är den enda personen som verkligen förstår och kan hjälpa.


men du vet själv att det är med dig ag är lyckligast och har en framtid med som bästa vän !

never love again

 


no more you

okej nu ger jag mig till slut, du fattar inte, och du vet inte hur ont det gör när du är dryg . Så ni ger jag
upp och går vidare. Uppenbart att det inte ska vara vi 2..
image26

Haha Mikkan

Ela, SPÅRAT AMELIE IMORRN säger:

MINA TUTTAR HAR VÄXT

Ela, SPÅRAT AMELIE IMORRN säger:

LYCKALYCKA

amelie partyparty Mikkan säger:

who's the father ?

Ela, SPÅRAT AMELIE IMORRN säger:

YOU ARE

amelie partyparty Mikkan säger:

OOH

amelie partyparty Mikkan säger:

come here sexy mama let's celebrate


 


haha shit

A - korkad
M - bitchig
E - sexig
L - killaktig
I - söt
E - sexig

H - kille
Ä - sötnos
R - porrstjärna
D - rövslickare
I - tjej
N - spankare

Allt jag vill

image24
Jag blir galen av alla tankar. Du vet inte hur jag känner, jag vill visa det men skulle aldrig våga visa det för dig , det skulle förstöra våran vänskap. eller ?

haha

mathilda säger:

M - bitchig

A - korkad

T - söt

H - underbar

I - söt

L - killaktig

D - porrig

A - korkad

mathilda säger:

hahaha den du KILLAKTIG

Amelie pluggar biologi säger:

man ska ju ha som börjar på första bokstaven

amelie pluggar biologi säger:

CP

mathilda säger:

det är en grej

mathilda säger:
asså som man kan kolla dom har bestämmt vad alla bokstäver är

amelie pluggar biologi säger:

Min

Alltid snygg

Taskmört ibland

Hej vild

Ibland lite för vild

Lat

Drömprinsessa

Alltid nykter


-

ALDRIG MER I MITT LIV SKA JAG GÖRA NÅNTING FÖR MIN BROR IGEN, JAG HATAR HONOM SÅ MYCKET ATT JAG STICKER SNART EN KNIV I MAGEN PÅ HONOM. FRÅN OCH MED NU ÄR DU INTE MIN BROR LÄNGRE, DRA ÅT HELVETE

Hatar dig

Alla dessa känslor. man glömmer dem och minnena tynar bort i hjärnan och till och med kanske försvinner lite halvt, men så fort man ser den personen så kommer allt upp igen, Allt svek och hur arg man är egentligen. Det kommer fram i form av ilska . Man blir besviken på vad den peronen har orsakat i en annan persons liv. Massförstörelse, och de kunde inte bry sig mindre. Dom kör sitt eget race. Man vill bara gå fram och skrika på dom. men vågar man det? vad kommer dom göra tillbaka? nej man håller ilskan för sig själv, och är glad för stunden. Men när man ligger där ensam i sängen och ska sova, så går tankarna upp i huvet, kanske en tår tränger sig fram, och man blir oerhört deprimerad. Skulle inte dom också kunna känna den smärtan en gång för alla så fler krossade hjärtan inte uppstår? Känslokalla människor som inte bryr sig, som bara gör som dom själva vill. i själva verket bryr dom sig kanske, kanske också fäller en tår, fast inte när någon annan är omkring, tänk om någon skulle märka att man var ledsen, nej vad hemskt, bäst och hålla masken som en cool kille och krossa så många hjärtan som möjligt bara för att. Så onödigt så det inte är sant. Kärleken må finnas, men varför så rädda att visa den, vad är problemet egentligen, vad ska kompisarna säga om man visar känslor och är sådär gullig, och inte bara tuff. ska det vara så svårt för killar att vara mer så? Och varför ska tjejer få lida av det? Jag förstår inte

GRATTIS

Grattis sebastian Bergstrand fyllde 18 år i lördags !
tusen tusen grattis till digooch hoppas du hade en grym födelsedag

Helgen

God morgon alla solstrålar !  
Denna helg har vart ganska värd. Fredag fest hos Crippe i Jakan / barkarby  och vi hade grymt kul, sen när vi skulle hem så skulle min bror och hans kompisar skoja lite med oss så dom skrämde oss med en bil, dom körde efter oss och sladda och vi visste jusåklart inte att det va dom, så vi sprang ju för livet ! Usch jag ska döda dom..
Sen lördag tog vi det lungt i viksjö och sen drog vi till stan och ragga galet, FRIDA FICK ETT MOBILNUMMER DEN RAGGAREN !! men sen åkte vi hem och sov väldigt gott. Söndag seeeg sitter vid datan, ska laga mat till mig och bror snart och sen p,ugga till miljoner prov i veckan, HEMSKT !

Ha det bäst , många kramar Amelie.
image23

Grym jävla drink ! Blanda ut vodkan med äppel eller päron cider, ( alkoholfri ) och sen skär upp jordgubbar och lägg i MUMS !




tisdag , seg dag

Grattis Josefin Söderling 16 år idag gumman ! hoppas du har haft en underbar födelsedag.

Nationella provet va piece of cake. Underbart !
har solat igen igad också, snäppet brunare men mathilda ska vara elak och sola igen bara för att göra mig blekare, DUMMA UNGE !!


Så fort man kommer till täby centrum, så ser man alla yberfjortisar. Det är hemskt. Alla småtjejer som är negrer i antiktet, vit sörja runt ögonen och 230 ton hårspray, man vill KRÄKAS på er äckliga fjortisar. hahah
aja rätt åt er :)

nu är det mat ,PUSS

Måndag ruset

Börjar med att gå upp och duscha och sen missa bussen. Inte så roligt. Men sällskap fick jag av en klasskompis som också hade försovit sig. Skolan , alltid lika seg som vanligt och helt ointressant. senåkte jag till sjukgymnasten och oj satan vad hon drog mina ben åt alla håll, kände sig rätt vig där ett Tag fast när man kolla i spegeln så hade man typ inte ens lyft upp benet nåt så där försvann den bilden av sig själv. Sen vidare och solade solarium så man blir lite brunare och finasre. Sen hem och laga mat till familjen sen kolllade jag på gymmet där jag ska börja träna. grymt skönt det ska bli.
men efter en dag som det hänt sådär mycket så vill jag bara lägga mig och sova en stund, men så ligger man där, tänker för mycket och kan knappt blunda, vad ska man ta sig till då ? Jo då skriver man lite blogg och nötar tangentbordet till max. sen med värk i fingrarna kan man kanske somna om man inte ska plugga kemi och svenska eftersom första nationella provet är imårrn. PANIK !  Så nu blir det väl en till kväll av att läsa trista saker man inte bryr sig ett dugg om.

Ha det gott ! kramis


image22

He makes me all bubbly inside



Will you count me in?

I've been awake for a while now.
You've got me feeling like a child now.
'Cause every time I see your bubbly face,
I get the tingles in a silly place.

It starts in my toes, And I crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time, Wherever you go.

The rain is falling on my window pane,
But we are hiding in a safer place.
Under covers staying dry and warm.
You give me feelings that I adore.

They start in my toes, Make me crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.

Just take your time, Wherever you go.
What am I gonna say, When you make me feel this way?
I just...mmm.

When I See U

I put your picture on my mirror,
Start to blush when somebody say's your name
In my stomach there's a pain
See you walk in my direction I go the other way
I start to stutter when I speak
Try to stand, but my knees go weak
What's happening to me in the dark can you tell me what it means
I lay my head on my pillow
Got me staring out the window
Wish on a star for a sign
It's the Reason why

You're always on my mind
When you come around I get shy
When I see you, (see you), when I see you
Never know when you might walk by
So I gotta be right on time,
When I see you, when I see you


Stämmer in helt på dig

Det vackraste av allt

I need you boo
I got to see you boo
and the hearts all over the world tonight said the hearts all over the world tonight


image21

Måndag morgon

Ååh det jobbigaste som finns måste vara att gå upp på en måndag morgon och duscha i ett iskallt badrum.
hellre vill man dö, men måste man så måste man.
dax för frukost !
Färskt bröd, mums.
men nu Måste jag fixa mig och gå till skolan.
peace !

Smått och gott


Lite sexigt under kläderna


Söta festtoppar / klänningar 

Sommar outfits man är lite sugen på

441722-5
Vilken ska man köpa ?  Skriv

 

Lördag Söndag

Lördag vilken grym dag med massa snö och så.
mötte mikkan i stan så gick vi och fikade vid sture och sen gick vi till maddes och träffa lite folk sen gick vi till nåt fik vid drottninggatan som hade UNDERBAR cheesecake. Att dö för, jag lovar. Sen Kom mathilda in till stan och då åkte vi hem till Mikkan för vårat såkallade förkök, men det blev mer, ta en drink och en vinare samtidigt som man fixar sig. Sen drog vi vidare till Viksjö och träffade jimmie och Marcus och 2 killar till. hade lite chillkrök och mysigt. sen började vi dra oss hemåt vid kvart över 12 och det gick ju inte så himla bra för vi va hemma 2. Lite sådär sena..
men duktiga som vi är så går vi av bussen i tyresö, sen är det världens isfläck på marken som vi inte ser så bakom mig vurpar mathilda och flyger ner på marken, lyckas då sparka undan mina ben så jag också ramlar, där ligger vi och håller på att skratta ihjäl oss på marken. Ont som vi har så tar vi oss uppåt och börja gå hemåt. Som tur va så stog en taxi där så skrang vi mot den, taxi chauffören frågade vart vi skulle och vi berättade, vi skulle åka ungefär 600 meter. vi hoppade in och 5 sekunder hoppade vi ut och vi va hemma. taxi killen bara garva och åkte därifrån, sen vart det sova i mängder.
Söndag Vaknade runt 12 fast vi kom ur sängen vid 3, ( rätt vanligt ) fixade oss och åkte hem till mathildas kära kompis jakob, vi tittade på shrek 3, ( så söt ) sen åkte jag hem, men mitt dumma äckliga tåg roslagsbanan hade slagit ut all elektricitet så mamma fick hämta mig i djursholm.

Sen måste jag bara säga en sak FUCK ENKÖPING, ni kan ta er i röven allihopa och ni vet vilka ni är. ta livet av er, ingen skulle bry sig !!

Hon

Hon
Länge sen men vi är fortfarande lika underbara . Nästan mer underbara, som aldrig förr.
Mathilda Elgholm

tung fredag

Just nu skulle jag vara med mathilda , sebbe och nån random. men så sorgligt som det är så är jag sjuk . IGEN . och IGEN OCH IGEN ååh jag bir gaen. Imårrn får jag inte gå ut för mamma men tänker inte stanna hemma en hel helg och slösa den på mamma. inte en chans. det ska bli livat . men vad ska vi göra  ? Den stora frågan..

aja nu ska jag dega och kolla på film med mamma och plastpappa. ha det bäst . pussen


Förlåt älsklings johanna, men jag va tvungen :D

Förlåt älsklings johanna, men jag va tvungen :D

...

Du säger att jag är den falskaste personen du någonsin träffat.
låt mig bara säga att det kommer från helt fel person, jag ljög inte en enda gång för dig. Däremot va du väldigt dålig på att ljuga, du tror att jag inte fick reda på nåting, men jag vet en del.
Om du ska vara såhär så skiter jag fullständigt i dig, precis som du ville. eller som jag ville ? det va det du sa hela tiden. Jag va helt ärlig, men tror du hellre på en jävla myttare så gör det. men då pratar vi aldrig mer igen eftersom du hade svårt att lita på den som inte ljög..

Tjejkvällen <3

Tjejkvällen <3

sant

Om man inte känner något, så ska man inte säga det
Du sa att du va kär i mig, men du sa senare till min bästa kompis att du inte menade det. Hur täner du egentligen ?
jag har kommit ver hur mycket som helst men det är mitt förflutna. Du finns där. Ni finns där, vad jag än gör så kommer ni finnas där. Och jag får skylla mig själv eftersom jag släppte in er i mitt liv.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0