Jag känner mig så stolt

Jag tog mig i kragen och bytte lakan vilken jag tycker är väldigt starkt av mig för det är faktiskt jobbigt, iallafall när man är jättesjuk. Sen luftade jag mitt rum så det blev svinkallt men det fixar jag med  massa tända ljus. 

Sen tände jag massa ljus i mammas vardagsrum, Ställde fram 2 tékoppar och satte på lugn musik för min mamma och min låtsaspappa som är ute på promenad och kommer hem snart och får den överaskningen. En ofrivillig myskväll, mohaha.
Sen damma jag lite och plockade bort kläderna som bombat min soffa.

Nu blir det äppeljuice !

mamma lilla vardagsrum



Mitt rum med nya lakan och tända ljus på hyllan

I'm going to tell you a little secret

Det är väldigt många som frågar mig om mitt hår och hur det har blivit så lent och växt så mycket och så. Nåra i min klass gillar också att pilla i mitt hår ( =D ) och då blir jag glad för då har jag verkligen lyckats med det!

Så nu tänkte jag dela med mig av min ''hår-vardag'' och vad jag gör med mitt hår vilket egentligen inte är så speciellt men det hjälper tydligen.


1. Jag tvättar mitt hår varannan dag ibland blir det en gång mer om man ska ut på helgen.
2. Jag använder produkter som egentligen inte är särskilt dyra eller bäst i test eller ens hårprodukter men de används hela tiden och har gett resultat.
3. Jag äter Silica tabletter som är bra för hår, hud och naglar altså proteinerna Kollagen, Keratin & Elastin.
4. Jag använder en annorlunda hårinpackning en gång i veckan som får sitta i minst en timme som består av: 
Olivolja, rapsolja & vanlig hårinpackning.

Produkterna jag använder 

shampoo       balsam       shampoo
frisör                ica                 frisör

 Torrshampoo om håret blir smutsigt en dag jag inte tvättar det och det sliter mycket mindre än en vanligt tvätt
Kicks 80 kr


Värmeskydd & glans sprayas i håret när det är handdukstorrt och sen blåser man eller låter det självtorka
Kicks 80 kr


Världens bästa hårspray! Håret blir lent och mjukt men håller en hel kväll.
H&M  ca. 50 kr



Silica tabletter finns på Ica under 100lappen



''Hårinpackningen''


Sådär ser jag ut just nu med hårinpackning på huvudet!



Hoppas det hjälper ert hår precis som det har hjälpt mitt torra hår !


i'm seriosly in love

Jag gick in på tradera och blev kär. jag blev nykär i ett par skor som min snälle bror ska buda åt mig på.
Tänkte buda max 250 kr, just nu ligger dom på 124 kr, BILLIGT och ja jag är kär på riktigt, lovely !

Klickar hem dom direkt från korea (!?)

Skönaste låten som någonsin gjorts, haha


Stenbock

Stenbocken, eller getfisken, symboliserades tidigt av en get med fiskstjärt. Då Saturnus härskar över Stenbocken kan han ofta vara ett gammalt klokt huvud på en ung kropp. Strävan efter kunskap och högre mål är central för denne klättrare. Han kräver dock fasthet under klövarna, och utvecklingen kan därför te sig sakta men stabil.

Stenbocken besitter ofta jordens kvaliteter som trygghet, tålamod och beslutsamhet. De arbetar disciplinerat och metodiskt. De kan dock visa upp tendenser till känslokyla och överdriven försiktighet. Deras självständiga attityd kan ibland tyvärr få dem att sätta käppar i sina egna hjul. Stenbockens till en början rätt torra humor, kan ibland plötsligt få omgivningen brisera i skratt. Hans ihärdiga strävan har en tendens att så småningom attrahera det bästa av livets goda, inklusive rikedom och relationer.


Element
: jord Kvalitet: ledande Polaritet: negativ
Nyckelord: Saturnus, koncentration, försiktighet, metodik, kyla, ansvarskänsla, metallen bly och lördag.
Positiva karaktärsdrag: ekonomiskt sinnad, disciplinerad och humoristisk.
Negativa karaktärsdrag: envis och kantig.
Människokroppen: hud, leder och benbyggnad.



haha det stämmer rätt bra faktiskt !

Forever21 till sverige fort som fan


En hälsning från sängen

Hej puddingar!
Nu är det andra dagen jag ligger här sjuk och det är verkligen inte roligt + att jag missar en del i skolan.
Mamma kommer hem om 45 minuter med mjölkchoklad och ostbågar till mig, det var mer än ett år sedan jag åt choklad men jag behöver det där söta nu när jag ska blir frisk.

På torsdag är det valborg och det är ju bara en gång om året, därav måste jag blir frisk som en nötkärna inatt eller imorgon så jag kan gå till skolan på torsdag för att ha en lektionsen sluta och möta Julia i stan, yeey.

Nej nu ska jag återgå till mitt TVtittande och dricka massa vatten.

kram

a och o för bra hy


- Tvätta alltid händerna innan du rör ditt ansikte. (Viktigare än man tror, eftersom händerna är bacillbärare.)


- Om du är osäker vilken hudtyp du har, var uppmärksam på hur hyn känns när du har tvättat dig. Om huden känns stram är din hudtyp antagligen torr eller blandad. De flesta tror att de har en fet hy, men tänk på att en blank panna betyder inte automatiskt att huden är fet!


- Om du har fet hy som ibland ger dig finnar och blemmor, var då noga med att tvätta ditt ansikte på kvällen eftersom ren hy läker snabbare.

- Huden i ansiktet är mer mottaglig för varma "ämnen", så arbeta runt produkterna i din handflata några sekunder innan du smörjer in dom.


- Tid är pengar. Om du känner att du inte har tid att lägga en ansiktsmask, passa på att göra det på kvällen medan du borstar tänderna!


- Att äta färsk frukt, bär och grönsaker är bra för din hy. Drick även mycker vatten. Runt 2 liter.


- Använd produkter med solskyddsfaktor året runt för att inte utsätta huden för de skadliga ultravioletta solstrålar som når oss även molniga dagar.



Så vad ska man undvika att stoppa i sig om man vill ha en vacker hy?


- Socker, vitt mjöl och salt. (I större mängder.) All snabbmat är dålig för hyn. Alkohol är den värsta fienden. En varierad kost, vatten och rengöring kan göra din hy flawless.


Lycka till!


dissar detta

Ligger hemma sjuk och mamma kom med donken. jippie

egenskaper jag ogillar starkt

  • Folk som skryter
  • Folkt som ljuger
  • Folk som tycker dom är bättre än alla andra
  • Folk som bara tänker på sig själva
  • Folk som sanckar skit
  • Folk som inte står för vad dom säger

Det finns för många människor som är precis så. Jag tycker att det är patetiskt det mesta. Folk som ljuger om sina saker och hur mycket pengar dom har, folk som tycker att de själva är bäst och ser ner på andra människor, folk som skryter och försöker få folk att gilla en fast sakerna inte ens är sanna.

Väx upp



Sommarshopping

Ska ta en runda med mamma i täby centrum för att välkomna in lite nya kläder i min vintergarderob. 
Detta vill jag ha: allt från H&M

198:-


59:-


79.50:-


98:-


98:- 
 
& underdel 98:-


149:- från gina tricot

Hälsofällor

1. "Utan tillsatt socker"
Är produkten märkt med dessa ord betyder det inte att den är fri från socker, bara att det inte är tillsatt. Livsmedel med frukt innehåller till exempel alltid socker eftersom socker finns naturligt i frukt. Så se upp om du vill snåla på sötmedlet - och det bör du vilja göra. Socker tillför bara tomma kalorier på bekostnad av riktig näring.

2. "Mörkt bröd är bäst"
Allt mörkt bröd är inte grovt. Många sorter sötas med sirap och får då en mörkare färg, men det gör inte fiberinnehållet högt. Vad du ska spana efter är hur mycket fullkorn som finns i brödet, och se till att det innehåller minst sex gram fiber per 100 gram.

3. "Flingor och müslibarer är hälsosamt"
Grova flingor, havrekex och müslibarer marknadsförs som supernyttiga snacks. Men produkterna innehåller ofta en hel del fett och socker. Det som är hälsosamt med dem är att fiberinnehållet är högt - inte mer. Var försiktig.

4. "Nyckelhålet säger allt"
Livsmedelsverkets symbol sitter på produkter som har lågt socker-, salt- och fettinnehåll samt mycket fibrer. Det säger inget om produkten i övrigt. Märket funkar som en vägledning på dessa områden. För en helhetssyn, läs innehållsförteckningen i stället. Det bör du förresten alltid göra om du vill vara på den säkra sidan.

5. "Lätt är rätt"
Om man jämför en lättyoghurt med fullfettprodukten så ger de nästan lika många kalorier, men i originalversionen kommer kalorierna från fett. I lightversionen kommer de från socker - vilket är ännu sämre ur hälsosynpunkt. Att köpa lightprodukter är inte alltid så bright. De innehåller också ofta olika tillsatser, som är dåliga för kroppen. Naturliga produkter är bättre.

6. "Naturgodis kan jag unna mig"
Energiinnehållet i en chokladdoppad nöt är högre än i ett geléhallon. Ur kalorisynpunkt är naturgodis alltså kasst. Men samtidigt är det naturligare och bättre för kroppen ur hälsosynpunkt.

7. "Kalorier är det enda som räknas"
Den förra punkten för oss in på detta ämne - kalorier är inte allt. Feta livsmedel som avokado och lax ger mycket energi, men också en massa fibrer, vitaminer och mineraler. Det är ett högt kaloriinnehåll i kombination med mycket socker, salt eller tillsatser som du ska akta dig för. Ett riktigt husmorsknep är att undvika hel- och halvfabrikat och satsa på hemlagat med färska råvaror. Mycket sundare.

I förrgår dog jag

Fast nu har jag återuppstått igen med lite halsont bara.

Kul att jag inte skrev något igår  och statistiken bara flög upp !

Iallafall, dessa dagar har jag varit i skolan, gått på bio med mamma, solat och igåg var det middag, jag gjorde efterrätten som blev mycket god. Vit chokladmousse med hallon.

Nu tänkte jag gå ut och lägga mig i solen igen och plugga lite och slappa. För det ska tydligen vara molnigt i 2 dagar framöver.

p&k


..

Jag är så trött på det här nu, trött på dig

84 nyanser av brunt i mitt hår

Idag... Ja vad har hänt idag?
Vi hade matteprov som gick galant, Slutade halv 5 kom hem ochlagade tacos och åt massor. Gick ut en promenad med Lina och pratade lite skit och kollade hus eftersom vi ska köpa hus när vi gått ut skolan det kul kul! En storuteplats och ett najs kök är vad vi behöver.
Och så har jag gjort svarta slingor i håret så vi får se hur det blir.
Nu är det DH och  sen sova för imorgon är det skola igen.

Puss och kram

I brist på annat att skriva

Lovar du att vara ärlig?  Har inget att dölja

Du heter: Amelie Viola Helena Härdin

Smeknamn: Amelie, Amie, har inte så många smeknamn

Låt som när du är ledsen sörjer till? Goo Goo Dolls - Iris & Stay with me - Dj Ironik

Beroende av: Sällskap, att färga håret, skor, mina vitamin-drycker

Vad behöver du mest just nu:  en massör som kan massera mig i några timmar

Vad tror folk om dig? Folk har berättat att innan dom träffade mig så trodde som jag var jättebitchig och självsäker och kollade snett på altl och alla

Stämmer det? Nej verkligen inte! Jag dömmer inte folk innan jag känner dom, jag är blyg, jag är generös och snäll. Gillar att ge saker till mina kompisar. hah :p
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ben, min rumpa och mitt hår

Vad säger du för att imponera på någon? Jag försöker inte impa på någon, för blyg för sånt

Hur imponerar man på dig? Man ska inte skryta utan vara ödmjuk och visa respekt för tjejer, och självklart se mig som den jag är.
Brukar du skratta för dig själv?  ja pinsamt nog kan jag skratta åt ett sms på bussen när jag är helt själv..
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "bra gumman<3''

Var bor du? Täby med mamma och ena bror

Trivs du där:  Ja det funkar, kan ju bo ibland hos pappa också om det behövs

Äger du några converse: Ja ett par randiga, haha

Sprit, cider, vin eller öl: cider och drinkar

Vad har du för mobil: Sony ericsson, svart, kommer inte ihåg namn

Nästa mål i ditt liv: Ha en mycket bra och händelserik sommar och gå ut skolan med mycket bra betyg

Hur svarar du i mobilen: "aa hallå ?"

Vem ringde du senast? Sofia

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon sa ''ja jag är utanför kommer strax''

Antal timmar sömn inatt: 10

Sov du ensam: Yes indeed

Brukar du komma i tid: Jag är mycket bra på att passa tider

När mår du bra: När jag har tid för mig själv och mina vänner och har massor med mat framför mig

När blev du fotad senast: Igår på naturen tror jag

Hur känner du dig nu: Trött efter en långpromenad med Lina

Vanligaste färg på dina kläder: Blåt svart och vitt, har en del rosa saker också

Vad tycker du om fötter: I klackar är som supersnygga, annars bryr jag mig inte så mycket

Vad saknar du: Just nu min mamma!

Favorit dryck på morgonen: Juice eller te

När brukar du oftast gå och lägga dig: 21.00 - 22.30 brukar det variera mellan

Är du blyg? Jag är pinsamt blyg inför nya människor, har jag inget att säga är jag tyst!

Sysslar du med någon idrott: Nä gymmet som gäller

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej man ska inte bli kär i en persons yttre

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ge massa tjejer komplimanger och vara trevlig utan att vara sliskig

Är du nöjd med ditt liv: Absolut, men man ska aldrig nöja sig

Vad är det värsta du vet? folk som skryter och bara pratar om sig själva, bläää

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Inte alls mycket men på något sätt har jag noll kr på kontot efter en månad

Vad längtar du till? Sol, värme och kanske en tripp till Övik???

Har du bra vänner och äkta vänskap? Har några som jag är ganska tajta med, och en del som inte är jättenära

Vad är det finaste du fått? Oj den var svår

Om fem månader: Är sommarlovet nästan slut och jag får panik och solar och får hudcancer?!

Om ett år?: Är 2an nästan slut och jag längtar till att börja 3an

Du samlar på: Skor och hud & hårprodukter

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Julia Lindh och Lina

Har du strumpor på dig nu: Ja men det är knöligt
Är det okej att gråta: Ja det är ett bra sätt att få ut all ilska och ledsenhet (finns det något som heter ledsenhet?)
När grät du senast: Kommer inte ihåg, nägon vecka sen kanske

Bär du glasögon eller linser: Nej än så länge harj jag klarat mig undan det

Har du piercing: 3 hål i öronen
Vill du gifta dig: Ja, ett mycket litet bröllop när det är riktigt varmt ute

Vill du ha barn:  ja kanske 2

Är du bra på att laga mat: haha? ja jag går HR så bör vara rätt bra, fast vissa saker går verkligen inte !!!

Är du flygrädd: Nej inte särskilt, fast  jag kan skrämma upp mig själv ganska ordenkligt ibland

Hur vig är du: Foten över huvudet går galant

Vilken är din favoritglass: Piggelin, billigt och GOOTTT

Tror du på ett liv efter döden: Jag hoppas på det

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej skillda sedan 3 år tillbaka

Vilken ögonfärg har du: blågrå men i vissa ljus blir dom riktigt blåa

Röker du: Nejdu det verkar mycket onödigt

Hur ofta tränar/motionerar du: 2 gånger i veckan försöker jag ibland mer ibland mindre

Vad är det viktigaste i livet?: Att man mår bra, pengar har inte så stor betydelse om man tänker efter


Talang

Hej alla söta! Ska dra till bussen om 40 minuter för jag ska på min skolas talangjakt. Hoppas bannemig någon skämmer ut sig.


slit

Nu blev jag klar med en naturläxa, så det är en kvar bara.
Tog 45 minuter och gissa om jag fick ont i nacken.
Nu ska jag belöna mig själv genom gossipgirl, en kopp té och värmedyna på min onda nacke.

Puss och kram

Tidsplanering

Nu ska jag göra lite naturfrågor i en halvtimme och samtidigt snegla på one tree hill.
Sen klockan 7 är det Gossip Girl och det är najs med bitchiga brudar, men bara på TV.

Nu plugg
*wish me luck*

Vacker hy gratis

1. Sluta med jojo-dieterna
Det finns faktiskt få saker som får dig att må så dåligt som att banta med olika dieter. Att jojo-banta är något av det värsta du kan göra, det stressar både kroppen och huden. Dessutom går du aldrig ner i vikt. Snabb viktminskning kan också skada cellerna på sikt.

2. Stressa mindre
Ännu ett gratistips, som dessvärre inte är lika lätt att följa. Tyvärr åldras både du och din hud av stress. Ett bra tips är att börja med yoga. Det kan få dig att koppla av och dessutom ökar det blodcirkulationen.

3. Lägg dig i tid  
Detta är kanske det allra viktigaste tipset och dessutom helt gratis! Har du fyllt 25 år börjar det faktiskt bli oerhört viktigt att gå i säng i tid. Sena nätter sätter definitivt spår i ditt ansikte. En god natts sömn gör att du återhämtar dig från dagens prövningar.

4. Skippa sockret
Vi äter alldeles för mycket socker i det här landet. Försök att dra ner på allt som innehåller socker heter, inte bara för vikten och tänderna. Nya rapporter visar att sockret kan skada kollagenet och det kan i sin tur skada din hud.

5. Tänk på temperaturen     
Undvik att utsätta dig och din hud för allt för stora temperaturväxlingar, detta kan stressa din hud. Det vill säga heta sommardagar ska du inte sätta full fart på luftkonditioneringen och under vintern ska du vara försiktig med värmen hemma.

6. Solskydd året om
Du måste alltid använda solskydd - året om. Under sommaren är vi bättre på att smörja in oss, men under hösten och vintern är det inget vi tänker på. Kom även ihåg att applicera UV-skyddet innan din ansiktskräm.

7. Håll en jämn balans  
Din hud behöver massor av fukt för att hålla sig fräsch. Du kan tillföra fukt med krämer av olika slag, samt dricka några liter vatten för att må bra. Ett annat tips är att skaffa fler krukväxter som bidrar till att luftfuktigheten höjs. Detta gör bl.a. att vi blir mindre torra i halsen och våra slemhinnor mår bättre

8. Testa ansiktsmassage  
Det sägs att en bra ansiktsmassage kan hjälpa mot rynkor och göra huden fastare. Både blodflödet och lymfgenomströmningen ökar vilket är bra för huden.

9. Kläm aldrig
Klämma finnar med skitiga fingrar kan ge fula ärr och dessutom sprids bakterierna i ansiktet och det är inte helt omöjligt att fler irriterande utslag dyker upp.  När du klämmer på huden bildar den antikroppar som för att kämpa emot en förestående inflammation. Den attackerar då också kollagenet som du behöver för att hålla huden ung och frisk.

10. Skippa din foundation
Den gör bara mer skada än nytta. Vissa täcker sina finnar med foundation men man får bara fler och fler på det sättet. En foundation är till för att jämna ut, inte täcka. Testa concealer och puder och hyn mår bättre redan efter 2-3 dagar.


Minska putmage med té

Vill du gå ner i vikt?
För snabbt resultat: Byt ut latten mot en kopp te.


Te har länge haft en rad hälsosamma effekter. Nu visar en studie med 132 överviktiga att just grönt te har en positiv inverkan när det gäller att bli lättare kring magen.

Gruppen som drack te gick ner 1,5 kilo mer än kaffedrickarna under en period på 12 veckor. Det var särskilt fettet kring magen som försvann.

Jag har funderat

Och funerat och funderat, Och har nog kommit fram till att den tatueringen skulle göra någolunda ont. Jag som säger aj för vad som helst. Så minskar ner det till ett chinatecken i nacken eller den här.
Gör man i nacken så går det att gömma med hjälp av tröja eller långt hår. Och jag kommer inte låta mamma stoppa mig !

Den ska jag skaffa när jag fyller år


surt

Jag vill gå utoch lägga mig i solen men den tittar bara fram då och då. Och som det lilla extra är det bara 4 grader ute.

Jag vill inte..


Dessa ska bli mina, gärna alla 3


Tidig namnsdag

Jag har namnsdag den 20e april men mamma köpte lite saker i förväg till mig ! inte för att jag brukar få saker när jag har namnsdag men man blir alltid glad av överasskningar, stora som små.
Hon hade iallafall shoppa loss på ICA


Sen kom hon in med en skål med jordgubbar


Min mamma kan när hon vill. Och när hon vill så är hon den bästa!

Hårgfärg och nagelfärg

Har precis slingat håret och färgat uutväxten och gjorde även ögonbrynen. 
Ögonbrynen är lite mörkare i verkligheten


Jag ville ha en babyrosa färg i helgen på mina naglar så blandade stark rosa färg med vitt och det blev urgulligt.


Trött tröttare tröttast i världen

Hej alla söta!

Igår fick jag ett ryck och blev oerhört hälsosam som ni kanske såg men det kan jag variera med massa tråkig text som jag skriver, men iallafall - jag gillare.

Idag när jag kom hem från hotellet gjorde jag lasange och sen åt jag och sen sov jag i 2 timmar, är fortfarande helt slut. Skolar tar på dom osynliga krafterna varesig man vill eller inte.

Nu ska jag dricka en kopp grönt té och borsta tänderna. Ska läsa några sidor i boken också den är riktigt rolig, Killar & tjejer heter den och har kommit lite mer än halvvägs.

Godnatt på er 

top 10 bäst fettbrännande träningar

1. Löpning (1 mil på 1 timme): 750 kcal/timme

2. Simning: 600 kcal/timme

3. Squash: 600 kcal/timme

4. Fotboll: 560 kcal/timme

5. Jogga: 500 kcal/timme

6. Step up: 425 kcal/timme

7. Basket/innebandy/tennis: 400 kcal/itimme

8. Pump: Nära 400 kcal/timme

9. Spinning: 350 kcal/timme

10. Aerobics: 300 kcal/timme


Klimatsmarta val inom mat

  -Köp ekologiskt. Börja med tre basvaror som potatis, ris och kött. Det blir en bra start - som gör skillnad.

  -Använd sådant som har säsong. Billigare och fräschare.

  -Välj svenskt kött. Så vet du att djuren haft det okej.

  -Köp inte hotade fiskarter. Det finns inte mycket att välja på men sej, alaska pollock, hoki, strömming, sill, gös, flundra och musslor är på gröna listan.

  -Låt grön­sakerna vara basen i mat­lag­ningen - inte köttet. Jag börjar planera middagen vid grönsaksdisken. Vad ser gott ut? Vad vill jag ha? Och sedan väljer jag kött eller fisk som komplement.

  -Köp kvalitet. Jag vill hellre ha en dyr men riktigt god entrecôte än fyra billiga men sega som inte smakar gott.

  -Gynna ambitiösa mataffärer, småskaliga uppfödare och odlare. Vi måste vara rädda om dem som satsar på kvalitet.

  -Laga mat. Undvik halvfabrikat, särskilt pulversoppor och såser. De innehåller få riktiga råvaror men många konstiga tillsatser.

  -Matlagning tar lite längre tid än uppvärmning av halvfabrikat. Men det är ju en fråga om prioriteringar. Riktig mat kan kanske vara värd några minuters försakat tv-tittande.

  -Skaffa en bra stavmixer. Så kan du göra de där sopporna på färska grönsaker, rotsaker och svamp. Särskilt barn gillar soppor bättre ju slätare de är.

  -Det är solklart klimatsmart att ta vara på rester.

  -Det blir färre rester och mindre att slänga om du tänker efter redan i affären. Butikerna är konstruerade för att vi ska överkonsumera. Det är bra att vara medveten om det.

  -Köp inte flaskvatten.


Ät gott men nyttigare än du brukar

Exotisk fruktsallad med en klick kesella.

- Frukt tillfredsställer sötsuget samtidigt som det ger vitaminer, mineraler och fibrer. Det är ofta det där plockandet man är ute efter när man är sugen. Skär därför gärna frukten, även om du bara ska ta ett äpple.

Yoghurtdip och grönsaker

- Köp en påse med dipmix. Med yoghurt och grönsaker blir dippandet mycket nyttigare än med chips och dip gjord på gräddfil.

Lite nötter

- Nötter är nyttigt men innehåller mycket kalorier. Ta inte fram en hel påse utan ät 10-12 stycken.

Rostade, saltade sojabönor eller kikärtor

- Ett kalorisnålare alternativ till nötterna. De innehåller en hel del protein och mättar lite, vilket gör att suget minskar även om man inte äter av hunger. De ger också det eftertraktade plockandet.

Salta pinnar eller popcorn

- Nyttigare än chips, absolut. Tänk emellertid på vilken mängd du äter. Att äta en hel påse popcorn är ungefär som att äta tre smörgåsar.


Ät dig snygg

Fet fisk som lax och makrill är packade med omega 3 fettsyror som minskar inflammationen i huden och ökar blodcirkulationen, det ger huden en fräsch glans.

Färgglada grönsaker
och frukter innehåller extra mycket betacaroten och antioxidanter som påskyndar cellförnyelsen som håller huden rynkfri och slät.

Jordgubbar
är riktiga c-vitaminbomber som hjälper huden att skapa collagen, byggstenarna i hudens underlager, som håller huden ungdomlig och elastisk. Ungefär en dl jordgubbar om dagen är alldeles tillräckligt.





Tagen från: http://hannaaskoglund.blogg.se/
massa bra hälsokurer och skönhetsknep

Kur mot acne

Mot acne och finnar:

  • 1 klyfta citron
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl vatten.
Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor.
Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du både ser piggare och fräshare ut.
Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne.
Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.

thai hit och hotel dit

Klar med uppsatsen, puuh vad skönt.

Har även svarat på massa mail bland annat ett från thailand, ahah fan vad allasaka vara noga med sina bilder, inte allt för lätt att förklara vårat hotellprojkekt på engelska väldans grundligt.

Hinner nog inte sätta mig ute och läsa i boken för ugly betty börjar om 10 minuter!
Blir en snabbdusch och en kopp té för 3 timmars TV tittande.

Blir så taggad av allt plugg, shit vad händer :( 

fruktad dag nu avklarad, lyckligast

Skoldagen gick snabbt och bra fast det var en kort dag iofs, började 10 och slutade 3.

Jag gjorde min hemska redovisning och det gick inge bra, sa fel och grejer usch hatar sånt, min största rädsla är att redovisa framför folk när alla stirrar...
Men nu är det klart och nu kan jag andas igen och börja gå till skolan utan att tycka synd om mig själv och få ''skolk-känslan'' som kryper upp längs ryggraden.

Måste skriva min engelskauppsats nu och sen sätta mig ute och läsa lite bok.  
Efter en duktig skoldag blir det ugly betty klockan 8 och efter det dubbelavsnitt av desperate housewifes som grädde på moset. Om det verkligen är dubbelavsnitt som jag hörde en fågel viska så blir jag glad gladare gladast.
Ni vet vart ni hittar mig ikvälldå. In my bed.

Efter skolan gick jag och sofia till täby centrum där hon köpte trosor och jag köpte ett skärp som var för stort så lämnar tillbaka det imorgon tror jag. Såg ett par skor som såg skitcoola ut också och kosta 350:- rånajs.


puss och kram från en glad Amelie somöverlevde idag med !

Skolångest

ångest, snacka om ångest inför skoldag imorgon. har massor att göra ex. projekt, intervju, uppsats och närhör om näringsintag.
Jag och mamma körde ett muskelpass vid 4 och det gick sådär, hade verkligen ingen lust att träna och var jättetrött och mådde inge bra, nu har jag typ feber och är trött och hängig.

Ska nog göra intervjun och sen sova så kan jag fortsätta med allt det andra imorgon.


Godnatt på er

Nu är mina trubbel long gone

Nu är jag hemkommen. Bussarna är inte snälla på söndagar utan går bara en gång i timmen, suck.
kom dit 20 i och nästa buss gick 12 över, men jag var klar och hade köpt 2 BHar och en tidning när klockan slog 12.00 så det var bara att sätta sig och läsa lite skvaller i väntan på bussen, och den var såklart 10 minuter sen den jäveln!

Det blev dem här 2, men ska köpa en till sån rosa fast i blått för den var sjukt skön 

Rosa: 129:-  svarta 149:- Båda från H&M

BH trubbel över

Jag har bestämt mig att åka till täby centrum ensam när dom öppnar. Fan jag har aldrig gått där ensam men tror i nte det är så mycket folk idag ( i hope ).

Sandra var också den enda som kommenterade och det uppskattar jag för det var ingen annan som vågade, Snälla ni jag är inte farlig !!! 


Ska ligga och dra i sängen först bara sen drar jag iväg.
Puss&Kram :)

BH trubbel


Har fått pengar till 2 BH:ar
Hjälp mig bestämma vilka 2 av dessa eller om ni har egna förslag så länka gärna från H&M Så jag slipper springa runt soM en galning och leta imorgon.

5 saker att göra när man inte har något att göra

  • Pyssla om dig själv  hårinpackning, måla naglarna, ansiktsmask mm.
  • Träna ner på golvet med er och gör 100 situps
  • Städa tänk vad skönt att ha ett rent hem och få glada föräldrar på köpet?
  • Ta en promenad ja det är väl bara allmänt bra att rensa tankarna och lungorna ibland
  • Börja på en ny bok Finns det något negativt med det?

Jag kan göra en lång lista men vi börjar såhär.

Ska jag göra en lista på 10 saker nästa gång tro?


>se upp

Vem är sugen på lite bilder från igår? Mathilda jag vet att du vill...





sängar altså..

Jag vill gå ut och gå men jag har ingen ork till det, iallafall inte och gå ensam och mamma är inte hemma och Jesper lär jag ju INTE gå med.  Sen är Lina den enda som bor hyfsat nära och hon är inte heller hemma.

Vill röra på mig men det går inte, jag ligger som förstenad i min säng, den har en föbannelse över sig, har man en gång lagt sig i den vill man inte gå där ifrån !?


Jag luktar solskyddsfaktor

Och det betyder SOMMAR! Har legat i solen i 3 timmar och läst och blivit lite brun.

Ska åka till täby centrum snart och köpa nya BHar, ilandsproblem på hög nivå.

Har inte så mycket att skriva än att be er att gå ut i det fina vädret istället för att sitta och läsa värdelösa bloggar,
PUSS

Djurgården

Och då snackar jag INTE om fotbollslaget, utan härliga ön där min pappa bor. Där jag spenderat denna vackra dag med thaimat och så massor med solning. Fast tror inte jag blev mycket brunare för det, suck...
Uppdatering: jag blev rosa och fick (o)snygga ränder!!!

Ska hoppa in i duschen nu och sen möta upp mathilda så ska vi dra och grilla och umgås i kungsängen.

Puss


''Jobbig och läskig''

Jag tycker ni blivit ganska dåliga på att kommentera! 

Iallafall, nu är jag hemma men det kanske ni förstått. vi satte oss på McDonalds och åt och drack gott med alla fyllegubbar och Äckliga människor, sthlm är riktigt drägging om kvällarna, och inrusande civilpoliser med mera, jag lägger upp bilder på våran misslyckade tågresa sen imorgonbitti.


Hemvägen var jobbig och läskig, dels för jag var kissnödag (därav jobbig) Och läskig för att jag är så förbannat mörkrädd och jag går omkring och skrämmer mig själv. Fullmånen hjälpe inte.


Imorgon mina damer och herrar ska jag åka och äta lunch hos mathilda och sen umgås med min far. Sen ska jag hem och fixa mig för kvällen då vi drar och grillar i kungsängen förhoppningsvist. Likie.

A iallafall, godnatt








tjena brorsaaaaaaaaan

Hej alla söta underbara glad fina människor där ute! och hejdå till dom som är tjuriga och dumma.

Ska äta middag strax och sen möta mathilda i stan för att bege oss iväg till en hemlig destination (hah fuck you jesper).
Om jag kommer hem relativt tidigt kan det bli ett inlägg då också, men inte om jag somnar direkt när jag lägger mig ner.

Puss på er


Sjukt skön låt


God morgon

Det är så skönt att dega i sängen och inte behöva gå upp och dra till bussen.
Idag skiner solen så tänkte dra över till pappa och hjälpa honom och slipa lite båt och umgås och äta mumsig thaimat.

Åt nyss en avokado med skagenröra, det bästa som finns tro mig, och så en kopp av mitt nya té. Kan inte sluta dricka det, MUMS


Abs

Nej nu tänkte jag säga godnatt faktiskt.
Ta en till kopp té och kolla på TV, kanske läsa någpra sidor i boken, bara umgås med med själv.

Imorgon hoppas jag på fint väder så jag kan gå ut och springa eller kanske ta en tur till gymmet, vi får allt se mina vänner!  Kanske allt blir att pumpa upp pilatesbollen och köra situps frmaförspegeln hemma och tänka magrutor sommar 09 magrutor sommar 09. Det blir najs.

Iallafall godnatt och sovgott

Katy Perry nu har du floppat med outfiten va


Ciara, så jävla bra


Kan man bli för gammal för påskägg ?


Shoppingsuget avklarat

Nu kom jag precis hem frår täby C där jag spenderat några timmar med Lina.
Kom hem med ett nytt té som smakar makalöst gott, en klänning och min underbara spray till håret.



Snälla pappa ?


smells like a teenager

Morsning korsning, härligt väder? fuck no, men man överlever.

Klockan är halv 12 och ja har redan gymmat solat och ätit lunch, nu väntar jag bara på att Lina ska vakna så ska jag köpa ett diadem jag suktat efter ett bra tag. Och kanske ett armband om plånboken och hjärnan tillåter detta.

nu måste jag hoppa in i duschen för jag luktar skit. hah puss :)

finn ett fel


Att göra innnan 21.00

  • Byta lakan (klart)
  • Dammsuga
  • Plocka upp alla kläder från soffa & golv    (klart)
  • Lägga in bilderna från igår    (klart)
  • Börja med en ny bok 


Dammsuga får jag göra imorgon och boken börjas med när jag ska stänga ner TVn.
Ett fräscht rum är bättre än ett äckligt rum med massa bakterier som gosar i dina lakan och kryper omkring på dig när du sover ;) mohah nu va jag elak men det är verkligheten.


love story


Blir nog lite sugen på riktigt mörkt hår igen


what comes around goes around

Du är rättså hatad just nu jävla fjortis

Bra kväll

Igår var jättetrevligt! God mat och trevliga människor. 
Vi började med att fixa hos oss Bella och där krullade mathilda mitt hår och jag såg ut som en pudel, jag skratta så jag grät, men det gick väl okej sn endå, och bella och mathilda blev också mycket fina i håret. Sen fick vi skjuts hem till Issan.
Hon bodde i världens finaste hus vid vattnet och avundsjuk? JA.
Efter allt fick vi skjuts till bussen i Paulinas moppebil och det var väldigt kul.
Ja det var nog det jag har och säga om igår.
Kom precis hem från att ha sovit hos mathilda och ätit lunch med pappa.

Fråga inte vad jag gör med mina armar för jag vet inte heller

Up and away

Om en kvart ska jag promenera ner till tåget och bege mig till tyresö där vi ska fira en tjej som fyllt 18.

Nås på mobil om det är något.
Puss


hahaha


11 timmars sömn!?!

Morsning korsning Idag mår jag mycket bra efter 11 timmars sömn. Jag var nog lite trött igår.

Uppe med tuppen eller vad. Hoppas pappa svarar på mitt sms om lunch för jag är sugen på McDonalds !! Elller en räksallad, vi får se om han ens svarar.

Iallfall har jag inga planer för dagen men på kvällen ska jag till tyresö på födelsedagsfest och träffa Mathilda igen.

Ska Smsa Julia strax och fråga om hon vill ta en glass i solen med lilla mig.

kram

Hårkomplex

Jag vill fixa mitt hår. Ska jag göra Ljusa slingor eller mörk Mörk brunt ? 
Kan det inte bara växa ut och bli jättelångt, så kan jag ha mitt vågiga hår utan att platta, blö

starstruck

Nu har vi varit och handlat massa grejor och har nyss ätit, blev räk & hummer soppa och en avocado med skagenröra.

Ikväll blir myskväll hemma för jag är helt slut fortfarande efter igår.
Jag vet inte om jag ska börja på en ny bok eller inte för Linda kommer hem om en och en halv vecka och då ska jag låna en bok av henne, hinner jag läsa ut en bok innan hon kommer hem tro? Jag kan göra ett försök iallafall.


Ska ta en ipren och en kopp té och glo TV nu.

Hörs och ses och puss

soliga dag

Satan vilken ångest jag har !  Idag var vådret gudomligt och jag har inte ens gått upp ur sängen, känner mig lite hängig och så.. Ska iväg med mamma och handla mat till påsken, blir nog lamm tyckte jag mamma sa forut.

Igår var iallafall mycket trevligt och lungt. Hemvägen var dock inte lika rolig, trötta och slitna va vi hemma klockan 3... Fick ta buss till centralen och sen buss som tog 45 minuter till danderyd och sen tog vi en taxi där i från, vi gav helt enkelt upp !


 Ikväll blir det hemma och mya i sänge, ska nog byta lakan för jag har spillt massa mat ser jag nu, haha vilken klant jag är.

kram  på er


Man får bjuda på sig själv lite ibland också ! det är vi bra på

 


dance

SItter och torkar håret och kollar på americas best dance crew och dom är heelt sjuka, vill också kunna dansa så, Impa lite på fester !

Ska iallafall iväg med Lina och tar tåget vid 8.

Puss & Kram

mukkler

Nu ska jag bara klä på mig och packa och klä på mig och sen dra iväg och köra spinning och core med Lina.
Jag tycker att vi har blivit väldigt duktiga som går och gör allt det här så pluspoäng till oss och på stranden är det vi som är mycket vältränade, sånt gillar vi !    kram på er

Jag gillar BrunUtanSol


Vårbilder

Lite härliga vårbilder togs igår när vi åt glass så tänkte lägga in dom nu efter jag såg dom alldeles nyss


Isabelle, Jessica, Lina & jag

summerfeeling

Nu ska jag lägga 17 lager med brun utan sol för en utekväll, det blir sommrigt

Härlig dag i solen

Hur underbart är det inte med strålande sol ?

Idag gick jag upp vid 8 och solen sken. Jag gick till gymmet och solen sken. Vi körde Bodycombat som var skitroligt och det vill jag fortsätta med. Sen gick jag hem från gymmet och solen sken och det har den fortsatt med hela dagen också. Drog in till stan med en glass i handen och bara satt ner och njöt vid operan där det var vindstilla och härligt.

Köpte 3 nagellack för det var rea och sånt kan man inte motstå!
Iallfall vadr det varmt och skönt så jag valde svarta uppkavlade chinos och Linne och skinnjacka. Hur skönt som helst. Just lovin it

Lov is a good thing

yo yo yo alla glada och pigga. Taggde för lov och det som medkommer ? 
Det är inte jag! Jag ska sov om typ 10 minuter men först kladda hårinpackning i håret och blogga självklart.

Imorgon vid typ 20 över 9 möter jag Lina i korsningen och vi tar en promenad till gymmet i det underbara vädret som ska vara imorgon, 9 grader redan på morgone, kan det bli bättre ??  NÄÄ me like

Lovet för mig lär bestå av träna, Julia, mathilda & kungsängen. Sol = k-ängen  så är det bara.
 
Verkar som att det här börjar dra sig mot en matblogg, men det är väl bra tycker jag för mat är livet, mums.
puss på er

Trött som en fisk

Om nu fiskar blir trötta.

Hemma från träningspass numero 2 och har ätit lite också och nu ligger jag i min ljuva säng och inväntar att ögonlocken ska bli tung, dröjer inte så länge hoppas jag för klockan står på 06.35 för en tidigt morgon med hårtvätt och hela köret.

Imorgon blir vilodag fast vi har servering och det liknar en 5 timmars promenad men det är lungt, det fixar vi.

Det jag precis åt, perfekt! Tack Lina för tipset

coolt :D


no more fat

Dagen har varit kort, det gick väldigt fort från jag gick till skolan till att jag vänta på bussen påväg hem.
Väl hemma sopade jag hela uppfarten för den var sandig och grusig så fint blev det iallafall enligt mig, mamma märkte inget. Dumbom.
Sen mötte jag Lina och vi gick och gymma och solade så nu är jag ännu brunare och jag har bränt rumpan ,aj...
 
Jag och mamma är bokade på core så vi ska dra iväg om en halvtimme, men lugna ner er för jag ska inte träna imorgon.
Eller jo kanske ta en promenad men det gör väl  inget ;)

xo


Hälsoveckan når hela vägen till mig

Hemma efter en 30 minuters promenad med Lina som var helmysig, vi gick ner till vattnet och kollade på alla sjukt stora hus som kostar en hel del som vi riktiga människor dock kan drömma om och så gick vi runt iltegranna och nu känner jag i mina ben att imorgon kommer inte blir roligt, TRÄNINGSVÄRK.

Fick med mig lina imorgon till gymmet kommer bli naajs vi spännisar efter skolan sådär ;)
Hon ska förhoppningsvist med på söndag också och då ska vi soola.


Ska strecha och kolla på TV nu coh sen sova, Engelska uppsatsen får vänta tills i helgen...


puss på er alla


promenix på djurgården

Äntligen är jag hemkommen från pappa och på matklockan står det en timmeoch 15 minuter kvar, mmh revbensspjäll. Men innan den goda maten ska jag och Linda ut på powerwalk / jogging (kanske till & med springa om man pallar det) för jag känern mig så hälsosam nu under hälsveckan, yeah. 

Ska försöka låna jespers mjukisar nu för mina är smutsiga och sjukt stora.

Bild från idag,  på pappas båt



nu: ut och gå med Lina

sats & stan

Nu är jag hemma igen! Jag gick till gymmet, värmde upp, gymmade lite och sen solade jag och sen gick jag hem igen, mycket bättre än att ta bussen plus att solen skiner :D
Ikväll tänker jag iallafall gå ut och springa och hoppas det inte regnar. 

jag blev lite brun iallafall ! (syns mer i verkligheten)



Nu ska jag ätaupp mina mackor och sen duscha och sen åka in till pappa och äta lunch.
Halv 4 ska jag möta Julia så ska hon få sin födelsedagspresent!

RSS 2.0