sick

är sjuk så orkar inte skriva, hare bra hej !

27Juli

Idag är det den 27e Juli, dagen innan min kära syster åker till thailand, en hel månad ska jag tydligen leva utan henne.
Så jag var tvungen att ta farväl så ja gmötte upp henne i stan och åt lunch och handlade lite skit, det blev en klocka och 2 par trosor, jättesöta.
Så fick mathilda sina solglasögon som hon glömt hos mig.





Mathilda jag älskar dig, ha det bäst i Thailand, hör av dig massor så mycket du kan!

long time no see

Länge sen jag skrevmen det är för jag har haft fullt upp att åka runt och sen varit i vallentuna och allt sånt där. Och det har varit skitkul.

sista kvällen

Sitter här på hotelrummet i rimbo (vafan gör jag här?) och har jättetråkigt men det är sista kvällen med amerikanarna så det blir nu middag,tal,god mat, många gäster och kanske en del tårar för att säga hejdå ännu en gång. Närsta gång är det min tur att hälsa på dem i minesota USA istället. Så nu ska jag gå ner och ha denna middag och sen sova, upp tidigt för att åka till haninge dirr och möta Mathilda så ska vi till hennes land. Har aldrig varit där så det blir spännande.
peace and love, Amelie


home sweet home

Nu är jag hemma igen men herregud vad jag kommer sakna tofta stranden med allt folk och fräsha pojkar ochså självklart visby som var väldigt trevligt och nattlivet helt galet. Det va bara helt underbart och nästa år gör vi om det till en vecka istället.
Bilder kommer senare när mathilda laddat över, men jag har några med jättedålig kvalite, får se om jag våpgar lägga in dom. men ska skynda mig nu och sen dra till sollentuna och möta pappa, sen dra på avslutningsfest med amerikanarna, i'll miss them alot :(

Dagen efter en riktigt rolig kväll

Nu drar vi igen

Våran nästa destination blir gotland, så inatt ställer vi klockorna på halv 4 så går vi upp och fixar oss och det får vi se hur det går. Mobilen med för er som har numret, ni andra- synd. Det blir sol och bad, äta gott och ragga hoes. bara leva livet.
får jag tag på dator blir det väl ett inlägg annars skriver jag när jag kommer hem och lägger in bilder.
kram på er allihopa.

god morgon

Nu är jag någolunda stressad, måste packa klart, fixa tävtten, duscha, fixa mig, städa, och sen åka och köpa en grej i stano ch sen ska jag till tyresö. Imorgon bitti (klockan7) ska vi vara i nynäshamn för att ta gotlandsfärjan. Så skynda dig nu Amelie.
Blir en dagens tips lite senare, och så vidare eftersom det blir paus tills nästa måndag i think.
peace

sovdags eller bara TV och tråk?

Nu tänkte jag säga godnatt fast man vet ju aldrig när mina ögon vill slockna. Måste nog hänga tvätt först för min bror lär väl inte hänga den åt mig. Så först ska jag hänga tvätt, sen krypa ner i min säng med en iskall hallon smoothie som jag precis gjorde, den är godast!
Så puss & kram  (som min bakdel säger)

matfrossa fast ändå nyttigt

Du är i stan och är hungrig, du ser McDonald's framför dig och du håller i en hundralapp. Tänker du gå in där och trycka i dig en fettburgare? Eller kanske något som är friterat i transfett? NEj vad gör det mot din kropp och hud egentligen. Det kan leda till döden. Så gå istället till närmsta restaurang och ta dig en sallad. Kostar runt 100 lappen och jag lovar dig, du mår mycket bättre efter och du blir nöjd länge.

- Cesarsallad
- kycklingsallad
- Grekisk sallad
- Tonfisksallad

You name it, men det är fruktansvärt gott!


Ser det inte mycket fräshare ut? Säger det bara en gång; Är grönt må skönt.


Visste du att jag..

Är väldigt snäll?
Är extremt mörkrädd?
Absolut älskar cesarsallad?
Är blyg?
Har fobi för att gå i gräs barfota?
Blir lätt kär?
Är faktiskt nöjd med min kropp?
Är generös?
Är väldigt slö men får ibland ryck och städar hela huset eller går ut och springer?
Kan äta hur mycket som helst, helst onyttigt?
Hatar skitsnack?
Har storlek M i byxor?
Inte kan hålla i pengar?
Tycker om att klippa av mitt hår till kortkort?


Skenet kan bedra, men nu vet du.

En dag på stan kan gå illa

Det kan gå riktigt illa när det gäller att hålla i plånboken. För mig gick det nog värst. Kan verkligen inte hålla i pengar men jag gick hem med lite fina saker iallafall.
Vi tog några rundor i stockholms stad. Gick ner till ur&penn där jag skulle köpa en klocka och då fanns den inte så mathilda köpte en klocka istället som va skitsnygg, typiskt.
Så vi promenerade neråt och skulle ta en sallad på maddes och och till våran förvåning hade dom stängt maddes. Det är nerlagt (fäller en tår). Jag vart så arg så vi gick in på Friadays och tog en 350 kr, lunch istället. ibland måste man unna sig själv något gott men nyttigt. Så det var smarrigt.
Gick och shoppade lite till och sen vart vi trötta i fötterna och plånböckerna tomma så vi skljde på oss och åkte hem.

Inhandlade 2 tröjor, ett par skor, solpuder, en pincett och ansiktsvatten.

HEMMA

Gud så skönt det var att komma hem och lägga sig i sin egna säng som är stor, mjuk och oerhört välkomnande. Har nu packat upp klart och tvättat 4 maskiner, sovit gott och duschat. måste fixa mig rättfort nu , Ska möta mathilda i stan och ska köpa lite grejer och ta ut en stor summa pengar så jag kan äta gott på gotland nästa vecka.
Ett inlägg kommer när jag kommit hem och kanske en del bilder om mathilda orkat lägga in dom.


run bitches

Nu ska vi ut och springa, jag och mathilda ska låta fettet hoppa. BYEBYE

lördag kväll

Kom precis ur duschen och nu sitter jag och laddar ner lite musik i väntan på Mathilda. Vi ska väl kolla lite scrubs marathan och sen ut och gå en liten promenad ner till vattnet. Måste verkligen ut och gå känner jag. Helst springa fast det får vi se om mathilda är pigg på den idén. Menmen jag ska fortsätta platta håret och kolla på ur knasiga JD och hans ''problem''.
Så kram på er

Lördag inte som alla andra lördagar....

..... Och vad menar jag med det? Jo på lördagar brukar jag vara ute och festa men nu för tiden är jag hemma och ser på en film med en kopp té i handen. VAD HAR HÄNT MED MIG? jag saknar verkligen sötnosarna som vi alltid är med, men jag får väl ta det som det kommer. Och idag ska jag väl inte göra allt för mycket. Kanske Täby centrum och hämta ut tågbilljetterna för våran spännande (?) resa eller kanske åka till eriksdalsbadet i ett försök att bli naturligt brun. man vet aldrig vad som händer, men en sak jag vet är att den kommer inte bli som alla andra lördagar.


Och det verkar som att det inte blir något bad..

guess what

Efter en sjukt skön dag egentligen, kanske lite seg för min del men endå har den gått rätt fort.
Började med att jag låg i min säng och kollade på ''våra bästa år'' och åt frukost som var 4 mackor, mums med färskt bröd.
Sen satte jag mig i solstolen och blev uttråkad, så jag tog upp slangen och vattnade lite, både mig själv och växterna. Sen gjorde jag tsatziki, duschade och sen kom det middagsgäster så nu har vi suttit vid matbordet och konverserat väldigt trevligt i närmare 3 timmar. så nu käns det som att jag vill raka benen och sen sova. ja du läste rätt.
Så hugs and kisses !


Confidence is a must
Cockiness is a plus
Edginess is a rush
Edges I like 'em rough
A man with a Midas touch
Intoxicate me
I’m a lush
Stop you’re making me blush
People are looking at us

Gissa låten....



mat mat i mängder

Så nu har jag precis varit ute och solat en liten stund, ska hoppa in i duschen och sen påbärja att laga lite mat. Mamma ska ha folk här ikväll så vi ska äta grilspett och tsatsiki och bröd och potatis och bulgur och jag tänkte hjälpa mamma med att börja med det nu så hon hinner komma hem från jobbet innan gästerna börjar.

Sen ni som inte har något annat för er än att driva på sms. Jag har numret nu iallafall så snälla skaffa ett liv eller jag tar reda på vem du är :)

Hugs

nattinatti !

Nu tänkte jag stänga av datan för idag och kolla på projekt runway och sen somna i min älskade säng och med mina älskade kuddar. Så godnatt på er !

från rik till pank ?

5000 kr fattigare och hur lång tid har gått på lovet? 3 veckor? Duktiga jag.
Vad har jag köpt egentligen... Om jag lägger upp allt som är kvar blir det:


- 2 par jeans
- 2 par skor
- 1 klocka
- 1 tjocktröja
- 4 linnen
- 1 tshirt
- 5 hårvårdsprodukter
- 1 väska
- 2 parfymer
- lite smink
- cider & vin
- massvis med godis
- listerine
- sminkborttagning
- minst 10 liter cola?
- 400 kr till McDonald's




Ursäkta kvaliten, hade sönder min kamera..

Saknar dig lilla älskling !


nu har jag tråkigt och inget att göra....

... så nu kan jag berätta om gårdagen.

Mötte upp Julia, Lisa och Nicole i stan och så drog vi till slussen för att ta båten till skansen, för dumma bussarna vill ju inte gå för oss här i sthlm. Det är därför Mathilda inte kunde joina oss heller, det va lite tråkigt. Men vi hade rätt roligt endå.
Vi kom dit vid 4, och jag kan nog ärligt säga att vi var största attraktionen på hela skensen, lite pinsamt men vi hade riktigt roligt när vi gick där 4 tjejer och sjönt och dansa och skutta omkring med leenden på läpparna. Sen när allsången början så drog vi därifrån !?
Lisa skulle träffa någon kille och Nicole drog hem, Jag och Julia drog med Lisa till fruängen (?) så va vi där en liten stund sen drog alla åt varsitt håll och sen satt vi i 1 timmar och bara pratade på datorn.
En mysig och lyckad kväll. Tack tjejer!


Slappt

Idag ser ut som en grå dag och för första gången i mitt liv känns en grå dag som en skön dag? Jag har alltid spring i benen och måste göra saker men idag ska jag bara ta det lungt, bläddra bland kanalerna, dricka massvis med té, kanske en ansiktsmask och sen när mamma kommer hem ska vi boka tågbiljett från söderhamn till sthlm till mig och mathilda när vi ska hem från landet, förra året var vi där i 10 dagar men iår blir det bara 4 för vi drar sen iväg till gotland i några dagar och bara njuter av solen (om den såväl vill titta fram såklart)
Så nu ska jag lägga mig i sängen med lite snacks, något att dricka och sen sätta på en film, och bara vara. För sen blir det spring igen, det lovar jag.

Take care

fint hår är värt

Något som jag byter vcäldigt ofta är shampoo och hårinpackning för att se vad som mest passar mitt hår. Jag har fastnat i märket Schwarzkopf som är prisvärt och gör under för ditt hår.
Eftersom jag har brunt hår så testade jag serien som är för ''brunt hår'' och den får inte särsilt bra poäng för den va rätt på värdelös, balsamet vad som vatten och fett. så tummer ner till:


Men när jag sen köpte en annan serie i samma märke s åvart jag supernöjd. Så den rekomenderar jag starkt:

bästa resan !

En resa, mycket upplevelser som man brukar säga, eller säger man så? Äsch ! Spela roll det va iallafall väldigt härligt. När vi stog på busstationen och frida frågade den ultimata frågan: Vad har ni saknat i sthlm då ? vi stog väldigt länge och bara funderade, vi kom verkligen inte på något, så jag var tvunegn att säga gina tricot!

allsång på skansen

God morgon underbara stockholm.
Man vaknar med ett leende på läpparna och vet inte riktigt varför man ler, men när rullgardinen flyger upp förstår man, man förstår att man ler för solen skiner, molnfritt på himlen och det är redan 22 grader. Väldigt härlig syn.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig in till stan och möta Julia, Mathilda och Lisa och sen gå på allsång på skansen, ska bli jättetrevligt. Men först ska vi kika lite i affärer för jag skulle vilja ha en ny jacka, så trött på alla mina jackor redan( eller är det för att mathilda har väldens finaste och jag ser ut som en ghetto brud brevid henne ? man vet aldrig...) Men iallafall så det är min dag det. Imorgon hoppas jag på mycket mycket fest och trevligt sällskap.
Peace till er folket !



Och så är det en till grej.
Är man cool nog att kommentera elaka grejer och sen feg att man inte ens kan skriva sitt namn ? SKIT I ATT KOMMENTERA. jag blir så jävla sur på sånt.  Ska du säga något varför inte säga det rakt i mitt ansikte?  måste du vara så jävla feg bakom rutan. stå upp määniska, jag tänker inte vara elak bara diskutera varför du tänker som du gör för du känner säkert mig inte så knnip igen käften nästa gång. jag har säkert åsikter om dig också men jag säger inget, gör du det samma så blir ALLA GLADA.

RSS 2.0