jag mår piss

PISS SA JAG :(

honey i'm home !

Jadu om man bara hade någon att säga det till, snyft..

Men jag är hemma nu iallafall, ont i halsen och så men det går väl över.
åkte biloch så idag, spänannde.
Kom hem åkte och handla mat med mamma, hon ville handla för 500 kr men eftersom jag var med och köpte mat gick det på 1300. så kan det gå när man älskar mat.

Nu ligger jag i sängen och ska soova, helt underbart skönt, har inte gjort det på hela lovet så nu är det dax,

ska plugga lite imorgon och träna om jag mår bra och sen självklart träffa mathilda.

nå mer? nej gonatt !

one life one love



tjena folket, nu sitter jag här i örnsköldsvik och bredvid mig sitter storebror och lilla Miranda. Idag har vi då åkt bil hit, handlat, käkat och sen solade jag litegrann.
imorgon blir det hockey och middag på scandic.
kommer hem onsdag.
keep in touch

norrut

nu  hämtar pappa mig snart, ska upp till örnsköldsvik och hälsa på min käre storebror m. familj. Så vi ska se på hockey, vila, sola och göra massa sköna saker. Och självklart vara med sötnosen miranda! önskar bara mathilda kunde följa med.. menmen

så åker imorgon (måndag). hemma på onsdag.

c ya'll

one week off

Nu har jag lov vad sköönt.  fast jag börjar det med att sova ut länge och få tag i de nya ''lov- krafterna'' som behövs.
Idag har jag varit i köket och pappa hälsade på då, han kände först inte igen mig och det var lite roligt. Efter skolan åkte jag till Jakan och köpte massa vin. Sen var det riktigt jobbigt att konka hem allt men jag klarade det, plus att jag handla mat påvägen, I am superwoman.
Imorgon blir det tjejmiddag med de närmaste i klassen och så nåra fler. det blir jättetrevlig så får vi se om vi drar vidare eller deckar nånstans i vårt hus. Det får vi se imorgon.

Tilldess: godnatt

tänkte bara säga godnatt

Här sitter jag och lallar med min laptop, prtar med Anton och så frågar han om inte jag ska sova nu. och fan fan fan jag skulle tvätta håret innan jag somna, jaja får väl göra det imorgon och gå upp 06..40 inte en kul tid.
jaja godnatt på er

hur kunde jag glömma ?

att berätta för er alla 2 läsare att jag va på hockey igår, det va naaajs, va där med mathilda och julia och aik vann mot leksand med 3-2 , själv tycker jag att det borde ha blivit 4-2 för det va ju så nära där en gån vid öppet mål, men jaja dom  vann iallafall och då är jag stolt. Mathilda är extra stolt över tobias, eller jag kan gissa det iallafall.

Snart är det lov, och det ska bli så skönt för jag har En del pplanerat men inget som är så ansträngande så det blir så skönt att få sova ut litegrann i en vecka. En resa upp tll norrland ska bli, en tjejmiddag och massa krök och fester antar jag. eller det hoppas jag om jag ska vara ärlig. man vet ju aldrig annars blir det mest ta det lungt.

Sen ska jag faktiskt göra emot det jag själv sagt att sola solarium, för nästa måndag ska vi simma med klassen och jag skämms över hur vit jag är. Så nadreas jag ska ta över ditt solarium. mohaha
jaja hare bra vi höres

Härligt med solsken och värme och utlandet

onsdag

kul rubrik va ?
 nä men nu idag när jag vakna så kändes huvudet tungt och jag är förkyld, så jag gårnog bara på sista lektionen idag, måste h'mta böckerna för kommer inte vara vid skolan nå mer innan lovet så plugga plugga plugga måste jag göra i bilen till vårat prov om microorganismer, jättesvårt:(
men jag ska ha mitt VG så jag överlever.
nej men nu ska jag hitta på något, kolla tv? finns inget på TV , gaah hjäälp uttråkad JA

bakterier hit och dit

Ja mathilda nu vet jag att du kommer garva åt mig men kolla på den här filmen och se hur äcklig det är, usch !
http://www.aftonbladet.se/mm/start/article3555716.ab

lördag Fartfyllt

Min helg va rätt najs altså, fredag somnade klockan 9, lördag 15års jubileum på mitt gamla dagis, fika med michaela i vallentuna centrum, middag i bromma sen fest i täby sen decka hemma hos Roxy vid 5.
Idag söndag har ag då åkt hem och duschat, åkt in till stan och hämta pengar hos pappa, fick skjuts av pappas kompis in till centralen i en helt jävla underbar bil, shit jag dog, vill ha ha ha ha ha den. MUMS . en blå cobra som gick fortfort :D
I centralen skulle jag möta mathilda som jag inte träffat på 2 veckor ( ajabajja ) och vi gick runt och tog det lite lungt, åt och så.
Nu ligger jag i min säng och gör absolut ingenting,
slänger in en trevlig höstbild från i lördags innan middagen i bromma.

fredag

Det är fredag,och jag är så otaggad så det finns inte, kunde inte ens lyfta mitt feta arsle och åka in och möta bästis, känner mig dum :(
men till mittförsvar så är jag trött trött trött !!

jag har en skum känsla av att jag har lust att räkna matte men har ej matteboken hemma, besviken.

vad fan är det med mig ?

gamla amelie, kom ut och festa för fan

vecka ut och vecka in

oj vad lång tid det har gått och jag harinte skrivit ett ord känns det som, och endå hänger ni kvar och håller statistiken jämn, gullepluttar då !

jomen denna helg var väldigt trevig till en början, Tjejmiddag hos molly som urartade till krök när killarna kom, det jag kommer ihåg är att du va gullig mot mig, och sen att jag somnade,haah
och dagen efter gick jag hem och sov. Så sov jag hela dagen och hela natten och sne var det söndag. Och då satt jag framför TVn hela dagen. bara tog det lungt,  sen nu har jag varit i skolan 3 dagar, suttit och låtsas lyssna och lärarna blir så nöjda för så lite, fick MVG på matteprovet. WIIHU. fattar inte hur men jaja ska ju int klaga.
Imorgon är vi på hotelet igen och severingsdelen är på museum så det är bara 12 personer där imorgon så vi lär sluta kanske halv 2. skööönt!

men nu ska jag bli av med förkylningen och försöka hålla dom där vitpepparkornen som mamma gav mig nere i magen för usch vad illa man mår av dom :S  hoppas dom hjälper.

men nu ska jag sluta pina er med min tråkiga vardag.  Puss på er gullungar

Me like ALOT




klockrent


NHL hockey

Den här grabben ville ha mitt nummer och jag blev livrädd, är verkligen rädd för utklädda människor så usch det va hemskt!



sen köpte vi massa godis och popcorn och andreas knasade sig litegrann

07

jag saknar sommar 07 jättemycket, det va hur mysigt som helst när vi va i kungsängen hela dagarna och vi tog det lungt, åkte ut med båten och festade, umgicks med folket i s tan och det hände saker hela iden, och när jag åkte utomlands.
Saknar det jättemycket

Good night

Jag är så hilma trött efter igår så idag tänker jag stanna hemma.
Igår va vi hos molly och hade tjejmiddag och krök och sen kom det lite pojkar och jag fick prata med ***** litegrann och det gjorde mig väldigt glad för du va så snäll igår, pusspåre :D
 Sen blev man trött, groggy och som man brukar vara 6 på morgonen så då drog alla förutom jag och anna så sov vi kanske 2 timmar och sen drog vi hem, Nu har jag ont i hela kroppen och är bakis och allt är usch så förlåt sofia men idag stannar jag hemma!

tonight

nu bör det av i högklackat och klänning på tjejmiddag i vallentuna. hörs

kämpa

oliver vi vet att du klarar det

 

8 år med dig knäppgök, alltid lika kul


stackare

ja nu är det bevisat att kändisar är precis som alla andra, de får också skavsår av klackskor !

blahiblaha

Komigen nu, våga slänga in en liten kommentar :D fega inte nuråå!

har pluggat, kollat tv, bytt lakan, städat, rensat karderoben, dammsugit, sorterat tvätt, ätit stora lass med mat, och endå kan jag inte bli trött och sova. jag vill sova, jag vill bli trött. good luck

nattiiiii

Mmmm mumma


Och att han är världens bästa hockeyspelare gör ju inte saken sämre
Sidney Crosby- pittsburg

bad bad day



nej nu jävlar blir det fika min käre mathilda inne i stan och snacka lite (mycket) skit och ha lite catch up för denna vecka.

godnatt

Efter en lång dag med bak och skrammel så ligger jag i sängen och ska strax kolla på du är vad du äter med mamma med en varm kopp té i handen. Sen ska jag väl lägga mig väldigt tidigt och sova länge för en ny dag imorgon och den ska vara ännu längre. Men det ska bli jätteroligt för vi har första gästerna imorgon, ska bli spännande och så om vi får bra eller dålig kritik, självklart kommer vi få bra kritik för maten är superb !

menmen avslutar med en bild på En glad amelie med nyfärgat hår och en nyinköp jacka

just me


mathilda, mathilda. Min busiga mathilda


Inlägg till min bästevän från Mathilda alltid din !

( Hoppas du förlåter mig för att ha busat såhär och klivit in på din söta blogg , men jag tänkte bara skriva lite saker )

För er som inte redan vet vem jag är så kan jag börja med att presentera mig, jag heter Mathilda Elgholm och är Amelies Tvilling,syster och absoluta bästavän ( hoppas jag ?! )      Jag vill bara förklara för den här grymma bruden hur mycket jag faktist älskar henne. Finns absolut inga ord och absolut ingen bra förklaring till hur mycket , så då kan ni ju nästan förstå hur mycket.  Saknar tiderna då vi varabsolut varje minut och busade omkring. Verkar som att det där busandet måste tas på helgerna nuförtiden och att vi bara hinner med en enstaka fika i veckan eftersom jag har upptagen och även hon. Inte lätt att ligga på topp , det tar mycket tid..    Allting jag igentligen ville säga var att jag älskar dig och saknar dig som bara den.   För evigt din, mathilda !


RSS 2.0